Ciurel a câştigat peste un milion de lei la CEO

1.093.409 lei este suma veniturilor brute încasate de fostul director general al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, în baza contractului de mandat, în cei trei ani şi trei luni în care a condus societatea, scrie economica.net. În acest timp, compania a trecut de pe profit pe pierdere.

Potrivit datelor obţinute de publicaţie, Ciurel a primit lunar sume cuprinse între 25.970 de lei şi 29.104 lei. A avut o lună proastă în aprilie 2013, când a luat doar 15.000 de lei, iar cel mai mult a primit în martie 2013 suma record de 36.000 de lei. Managementul bine plătit nu a fost unul performant. Ciurel a preluat de la fostul director Bălăşoiu o companie pe profit, care în mandatul său a acumulat pierderi de 350 de milioane de euro. Ciurel a fost revocat abia în decembrie 2015 pentru "nerealizarea criteriilor de performanţă asumate".

În afara pierderilor, lui Ciurel i se impută şi faptul că este trimis în judecată pentru contractele de asistenţă juridică atribuite Casei de avocatură Şova şi asociaţii, dar şi pentru că are mai multe dosare penale pe rolul DNA. (R.S.)  

Vizualizări: 471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: