Ciurel cere loc eligibil sau nu candidează: “Mai bine fac zacuscă”

Laurențiu Ciurel, fostul director al CE Oltenia, a declarat că vrea un loc eligibil pe listele PSD, la Camera Deputaților sau nu candidează. Inițial a susținut că vrea un post la Senat, dar ulterior a declarat că nu vrea să-l concureze pe Ion Călinoiu, despre care se știe că vrea un loc la Senat. Ciurel vrea locul 2 sau în cel mai rău caz 3, la Camera Deputaților, spunând că nu se duce câine surd la vânătoare. Pe locul 2 se presupune că va fi Mihai Weber, actual deputat, iar pe 3 ar putea avea șanse Bebe Ionică, judecând după un atac, subtil, lansat de Laurențiu Ciurel.

Laurențiu Ciurel, fostul director al CE Oltenia, a declarat la Sud FM că vrea să candideze la deputați, deși inițial dorea un post de senator. Ciurel a spus că nu vrea să îl concureze pe Ion Călinoiu. Oricum, Călinoiu are un concurent, pe Mihnea Costoiu. Laurențiu Ciurel vrea un post eligibil, iar cel mai sigur ar fi locul 2, râvnit și de Mihai Weber, actual deputat. Ar accepta cu greu și locul 3, posibil câștigător. “E greu de crezut că vom putea lua două locuri de senator.  De aceea nu cred că ar fi onest și normal să îl concurez pe domnul Călinoiu cu care am avut o relație extrem de bună. Cred că nimeni nu-i poate contesta domnului Ponta dreptul la locul 1, cum nimeni nu-i poate contesta locul 1 la Senat lui Ion Călinoiu. Cred că la Camera Deputaților există șanse reale pentru locurile 2 și 3. Nu mă duc câine surd la vânătoare, mă duc unde cred că sunt șanse. Fac mai bine zacuscă...”, a declarat Laurențiu Ciurel. Mihai Weber, despre care se spune că va fi pe locul 2 la Deputați, declară că vor fi stabiliți candidații în funcție de plus valoarea pe care o pot aduce și de susținerea organizațiilor. “Am auzit și declarațiile unei doamne, și discuțiile anumitor domni, toți vor să se poziționeze pe un loc eligibil. Acum, locul 1 la Camera Deputaților sau Senat pentru unii nu e bătut în cuie. Am rămas surprins. (..) Și eu doresc un loc eligibil și oferta mea este foarte clară. Dacă în 2012 veneam cu niște promisiuni, acum pot să spun ce am făcut. Să vedem susținerea organizațiilor, pentru fiecare candidat”, a declarat Weber.

Atac la Bebe Ionică

Surprinzător, Laurențiu Ciurel lansează un atac, subtil, la adresa lui Bebe Ionică, și el interesat de un post de deputat. Ionică a fost secretar de stat la Ministerul Comunicațiilor în Guvernul Victor Ponta, și are afaceri în domeniul IT. Laurențiu Ciurel a sugerat că acesta i-ar fi cerut contracte pentru firma lui. „A venit un domn, să spunem, cu mare trecere în partid, care voia de lucru pentru firma lui. Nu am putut. Nu am avut cum. Dânsul era pe funcție mare pe acolo, firma era de informatică. Nu mai pot să șterg computere de praf cu alții. Pe vremuri se putea. S-au supărat. Îi înțeleg, dar nu mai era de unde”, a spus acesta.

Vizualizări: 2,352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: