Mihnea Costoiu strică planurile pesediștilor, Ciurel îi încaieră

Pesediștii ar trebui să fie surprinși atunci când Florin Cârciumaru mai vrea un mandat la primărie, după logica acestuia. El se arată surprins de candidatura senatorului Mihnea Costoiu la Gorj, chiar dacă acesta este senator în exercițiu. Alții au fost și ei surprinși, dar de declarațiile că acesta nu ar mai vrea un mandat. În schimb, candidatura lui Laurențiu Ciurel i se pare, lui Cârciumaru, firească, chiar dacă alți membri PSD spun că se încalcă și statutul partidului.

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat că nu știa că senatorul Mihnea Costoiu își mai dorește un mandat.”Și eu am rămas surprins că și-a depus candidatura în sensul că din discuțiile anterioare niciodată n-a spus că va candida”, a spus Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj. În schimb, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Ciprian Florescu, a vorbit de candidatura lui Costoiu ca despre un drept al acestuia. ”Ceea ce m-a surprins au fost câteva zvonuri care îl dădeau exclus de pe o listă de posibil candidați pentru alegerile parlamentare. Mihnea Costoiu este senator PSD, de Gorj, și mi se pare normal să completeze această listă în competiția internă”, a spus Ciprian Florescu, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj.

Dacă Florin Cârciumaru s-a arătat surprins de candidatura unui om care este de patru ani senator PSD, fost ministru pe probleme de educație, surpriza nu a fost atât de mare în cazul fostului manager CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, suspendat din PSD și revenit în partid abia după ce și-a pierdut funcția de la CE Oltenia. Andrei Maioreanu, aspirant și el la un loc în Parlamentul României, dă de înțeles că surpriza pe lista PSD nu este Costoiu, ci mai degrabă Ciurel. „Listele de candidați trebuie să conțină clar pe acei candidați care îndeplinesc condițiile atât din punct de vedere al activității politice, dar și al respectării statutului cât și din punct de vedere al carierei profesionale”, a spus Andrei Maioreanu.

Vizualizări: 724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: