Ciurel îl ameninţă pe ministrul energiei. De pe contul soţiei!

Laurenţiu Ciurel, fostul director al CE Oltenia, urmăreşte cu atenţie postările ministrului energiei, Victor Grigorescu şi chiar comentează. Laurenţiu Ciurel a comentat de pe contul de Facebook al soţiei sale, Nicoleta, ameninţând că directori din CE Oltenia vor depune mărturie împotriva lui în legătură cu un contract de milioane de euro.

Ciurel i-a reproşat şi că nu este stoc de cărbune pentru perioada de iarnă şi că se ocupă cu bla-bla-uri pe net. Cert este că nici când Ciurel era director la CE Oltenia nu erau stocuri pentru iarnă. Cel puţin aşa a declarat ministrul energiei, la puţin timp după numirea în funcţie. „La aceasta ora stocul în termocentrale ar trebui să fie 1,3 milioane de tone. Aveţi 600 de mii. E prima dată din anii 60, probabil. Lăsaţi bla-bla-urile pe net si încercaţi sa faceţi ceva pe ultima suta. Altfel vom importa la iarna energie cu sute de euro pe MWh“. El a mai scris că au crescut costurile la cărbune cu 30%. Situaţia la 6 luni arată o producţie mai mică de cărbune. Ciurel l-a ameninţat pe ministru că nişte directori din CEO vor depune mărturie împotriva lui, cu privire la un contract. „Cât despre corupţie, aveţi dreptate. Dar lucrurile vor ieşi la iveală la anul, după ce nu veţi mai fi. Iar cei pe care i-aţi trimis la CEO directori vor depune mărturie împotriva dvs, pentru că i-aţi obligat să semneze cu Alstom milioane de euro pentru contracte de care nu mai era nevoie. Activitatea de ministru presupune comunicare oficială, nu vrăjeli de Facebook cu postaci înlăcrimaţi“, a scris Ciurel, semnând comentariul.
La postarea sa a reacţionat o persoană care i-a amintit câteva dintre deciziile greşite la CE Oltenia. „Aţi tăiat banii muncitorilor in timp ce la directori le-aţi mărit salariul cu 25 % inclusiv soţiei dumneavoastră cu o grămadă de bani. Aţi angajat pile si muncitorii i-aţi dat afara si acum vad ca vreţi să veniţi înapoi manager. Aveţi tupeu nu gluma !!!“, i-a scris acesta.

Vizualizări: 1,834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: