Laurenţiu Ciurel s-a întors la PSD. Lista completă a candidaţilor!

Fostul director al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, s-a întors la PSD Gorj, partidul pe listele căruia vrea să candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Anca Borduşanu, a confirmat că acesta şi-a depus intenţia de a candida, dar lista este mai lungă.

În presă, Ciurel a părut interesat de un post de senator, post pe care şi-l doreşte şi Ion Călinoiu. Laurenţiu Ciurel susţine că are calitatea de suspendat din partid, din momentul în care a devenit director general executiv la CE Oltenia, şi poate reveni oricând. Ciurel a fost numit director de PSD şi a fost susţinut în această funcţie, chiar dacă a avut pierderi de sute de milioane de lei. Cert este că Ciurel vrea un loc eligibil, după cum a declarat la Radio Infinit. Totodată, el are termen pe 6 septembrie şi dacă decizia îi va fi favorabilă se întoarce în CE Oltenia. “Toată lumea ia foc de când am zis că o să candidez, ar trebui să fie bucuroşi să zică bine că a venit ăsta (n.r- el) are o imagine proastă şi o să câştigăm noi, nu PSD”, a adăugat Laurenţiu Ciurel. „Ciurel e sinonim cu pierderea a mii de voturi“, a comentat şi sindicalistul Constantin Mitrescu, un adversar al acestuia.

Şi-au mai depus intenţia de a candida la alegerile din iarnă, pe lista PSD, Victor Ponta- deputat, Ion Călinoiu- fost preşedinte CJ Gorj, Mihnea Costoiu- senator, Mihai Weber- deputat, Andrei Maioreanu - consilier judeţean, Maria Vasilescu - consilier judeţean, Bebe Ionică - fost secretar de stat, Claudiu Manta - preşedinte tineret, Elvira Şarapatin, Viorel Petcu- consilier local şi Ion Ciocea- primar.

Vizualizări: 3,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: