Ciurel l-a schimbat pe Răuţ pentru incompetenţă

Laurenţiu Ciurel, directorul Complexului Energetic Oltenia, a declarat că a desfiinţat direcţia de pază condusă de Ion Răuţ pentru că nu şi-a atins obiectivul. Ciurel spune că la acest moment trebuia să aibă 300 de angajaţi, dar în schimb are 13 şefi şi 36 de paznici. Ciurel a comentat la Radio Infinit şi aşteptarea lui Răuţ cu privire la demisia sa, dat fiind că e trimis în judecată. „Nu am dosarul de acum. Cam târziu comentează“, spune Ciurel.

Laurenţiu Ciurel spune că Directoratul a constatat că direcţia de pază a fost înfiinţată pentru a scădea costurile, ceea ce nu s-a întâmplat. Susţine că după un an şi patru luni de funcţionare are 13 şefi şi 36 de muncitori. „Probabil că e de înţeles supărarea, pentru că una e director, alta e şef de serviciu, dar lucrurile sunt uşor de explicat şi nu înseamnă că domnul Răuţ va retrograda. Vedem ce decizie se va lua, nu înseamnă că va rămâne dânsul ca şef de serviciu. În Directorat am constatat că menirea pentru care am creat acea direcţie, de a scădea costurile cu paza, nu s-a întâmplat. Trebuia ca la ora asta să aibă 300 de salariaţi, că de aia e direcţie, care să facă pază la toate clădirile pe care le avem, să şcolarizeze personalul aferent, ori constatăm după 16 luni că sunt 36 de salariaţi şi 13 şefi. Indiferent cine e pe scaunul acesta şi cât de prieten aş fi fost cu domnul Răuţ, nu putem să tolerăm“, a declarat Ciurel la Radio Infinit.

Ciurel a adus aminte de restructurarea TESA pusă la cale de Răuţ, pe vremea când era director de resurse umane. Acela a fost momentul în care cuplul Răuţ-Ciurel a început terorizarea salariaţilor. „Toată lumea îşi aduce aminte cum dânsul semnala situaţii de genul acesta ca fiind incorecte. Domnul Răuţ va rămâne un membru valoros al echipei, pentru că ştiţi că noi am făcut restructurarea masivă de TESA cu ajutorul dânsului, dânsul a avut foarte multă iniţiativă şi a redus numărul acelora care tăiau frunze la câini prin birou şi nu se poate să nu înţeleagă să nu tolerăm la alţii, dar să tolerăm când este vorba de noi“, explică Ciurel decizia luată.

Răuţ a comentat şi trimiterea în judecată a lui Laurenţiu Ciurel, situaţie care se pare că l-a deranjat pe colegul de dosar al lui Victor Ponta. „Nu lasă să se înţeleagă, spune foarte clar lucrul acesta (n.r- că ar trebui să demisioneze pentru că este trimis în judecată), dar am trecut-o şi pe asta tot la supărare de moment. Am dosarul acesta de mult, nu de acum, comentează foarte  târziu, după ce nu a mai fost director. Acum un an eram tot cu dosarul acesta“, spune Ciurel. Chiar dacă cei doi îşi tot trimit săgeţi prin intermediul presei, Ciurel spune că „relaţia“ cu Răuţ nu s-a schimbat, doar că aplică acelaşi tratament tuturor.

Vizualizări: 262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: