Ciurel, la proces! update: Ce declară!

09.50: Ciurel și-a terminat pledoaria acuzând faptul că ministrul Grigorescu și un secretar de stat sunt acționari la Fondul Proprietatea. Jurista CE Oltenia, Dorina Jianu, a spus că nu este îndeplinită condiția urgenței, deci nu este justificată ordonanța președințială, iar Laurențiu Ciurel vorbește doar de presupuse prejudicii aduse companiei, nu propriei persoane. Pronunțarea instanței va fi la ora 12.00.
09.40: Laurențiu Ciurel a declarat în fața instanței că nu există o comunicare oficială pentru destituirea lui. Acesta spune că a reprezentat o companie cu doi acționari care au interese diferite, Ministerul Energiei și Fondul Proprietatea, și că revocarea lui a fost accelerată pentru că el voia să acționeze Fondul în judecată, considerând că prin acțiunile sale a prejudiciat compania cu peste 100.000 de euro. Ciurel mai spune că rădăcinile conflictului lui cu FP este legat de faptul că nu a vrut să concedieze un număr mai mare de salariați. Fostul manager mai spune că pericolul cel mare acum este dorința conducerii de a încheia acest an pe pierdere, ceea ce ar da companiei o aură negativă, care au duce la retragerea multor finanțări. Ciurel spune că în stare de insolvență, anumite restructurări s-ar putea face mai ușor.

09.00: Laurențiu Ciurel, managerul revocat de la Complexul Energetic Oltenia, a ajuns în urmă cu puțin timp la Tribunalul Gorj. Pe rol este judecarea unei ordonanțe președințiale cerută de Ciurel împotriva CE Oltenia.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: