Ciurel şi-a ridicat obiectele personale din biroul de manager

Laurenţiu Ciurel, fostul manager al CE Oltenia, şi-a ridicat obiectele personale din fostul birou de la sediul central al companiei. Surse din companie spun că acesta şi-a recuperat sâmbătă, atunci când a fost convocat de comisia constituită la nivel de CE Oltenia, inclusiv mobilierul din biroul de manager, pe care şi-l adusese de acasă. Nu a putut ridica şi obiectele de spionaj, care au fost ridicate vineri de poliţişti.

Fostul manager al CE Oltenia nu a revenit la serviciu, fiind în continuare în concediu. Însă a venit sâmbătă, 6 februarie, într-o zi liberă, pentru a ridica de la sediul central din zona gării Târgu Jiu bunurile personale care au fost adunate de comisia condusă de Radu Angheloiu. Nu a venit neinvitat, fostul director general a fost convocat de către CE Oltenia să se prezinte în acest scop.
Printre bunurile recuperate de Ciurel s-au aflat agende, cărţi, pixuri, dar şi un birou, scaune şi un fotoliu, bunuri considerate persoanele de administraţie, pentru că Ciurel şi le-a adus la serviciu în timpul exercitării mandatului său de manager. Fostul director general a semnat că i-au fost returnate bunurile personale. Nu a primit toate obiectele înapoi. Reamintim faptul că sunt suspiciuni că acesta deţinea în birou aparatură de spionaj, respectiv o cameră de luat vederi montată într-un ceas şi un aparat de bruiaj. Cert este că poliţiştii gorjeni au demarat o anchetă în acest caz şi au ridicat mai multe obiecte electronice din biroul lui Ciurel, după ce în presă au apărut informaţii legate de existenţa unei astfel de aparaturi ce nu poate fi utilizată fără nişte avize.
Comisia stabilită de CE Oltenia a strâns 12 cutii cu documente şi aparatură electronică din biroul lui Laurenţiu Ciurel, la inventarul bunurilor din această cameră. Doar câteva cutii au fost cu bunuri personale, aparte de mobilier.
Lui Laurenţiu Ciurel administraţia complexului i-a oferit un alt birou la sediul Sucursalei Divizia Minieră pe care, se pare, nu a apucat să îl folosească. Nu se cunoaşte în ce fel de concediu se află, medical sau de odihnă. Preavizul său de 90 de zile expiră în data de 4 martie, atunci când se împlinesc 3 luni de la revocarea sa din funcţie de către Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia.

Vizualizări: 1,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: