Ciurel şi Mitrescu, un nou conflict. Pe dioxidul de carbon!

Fostul manager al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, şi sindicalistul Constantin Mitrescu au un nou conflict. De această dată cei doi se contrazic, în mediul online, asupra dioxidului de carbon emis în atmosferă. Ciurel a scris pe blog că dioxidul de carbon urcă în atmosferă, iar Mitrescu spune că acest gaz coboară...

Ultima postare a lui Laurenţiu Ciurel l-a făcut pe sindicalistul Constantin Mitrescu să pună pe blogul fostului director un lung comentariu. Mitrescu spune că l-a postat de mai multe ori şi de fiecare dată a fost şters. De data aceasta nu este vorba despre veniturile angajaţilor sau alte probleme ale CEO, ci despre cum acţionează CO2 în atmosferă. „Dar ce e acest CO2? Dioxidul de carbon este un gaz care rezultă în urma arderii combustibililor fosili. Moleculele de CO2 se ridică în atmosferă formând un fel de pătură care nu mai lasă planeta să se răcească“, a scris Ciurel pe blog.

Mitrescu: Se ridică CO2 cum s-au ridicat şi indicatorii
A venit şi comentariul lui Mitrescu. El spune că nu se aştepta ca Ciurel nu ştie că CO2 nu se ridică în atmosferă, ci coboară, fiind un gaz greu. „Domnule Ciurel, le cam încurcaţi. Nu aţi înţeles fenomenul. Dacă e să facem o comparaţie, moleculele de CO2 se ridica in atmosfera tot la fel cum s-au ridicat si indicatorii de profitabilitate ai CE Oltenia pe mandatul dumneavoastră. Cert este ca CO2-ul coboară, este un gaz mult mai greu decât aerul, aşa că-l veţi găsi întotdeauna la partea de jos a încăperilor sau locurilor în care are loc o ardere. Îl puteţi consulta pe domnul Prof. Fodor, expert in fluide şi in asecarea rocilor acvifere în exploatările miniere“, a scris Mitrescu.
Liderul sindical i-a dat şi o notă lui Ciurel. „Mai mult de 2, hai să zicem un 3 cu indulgenţă, nu aţi fi primit la examen daca i-aţi fi fost student şi dacă aţi fi scos o asemenea aberaţie pe gură. (...). Omul cât trăieşte învaţă. Învăţaseşi pe final, domnule director, să conduci, cât de cât, si CE Oltenia, din păcate pe banii noştri, si nu puţini“, a încheiat acesta, textul postat pe site fiind mult mai mare. Până la sfârşitul zilei comentariul a fost şters.

Vizualizări: 2,385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: