Laurenţiu Ciobotărică a demisionat pentru câteva ore

Situaţie stranie, luni, la Complexul Energetic Oltenia. Ştirea demisiei directorului Diviziei Financiare, Laurenţiu Ciobotărică, a apărut în presa locală şi a fost confirmată şi pentru Pandurul de surse cu acces la informaţie. După câteva ore, Laurenţiu Ciobotărică a negat demisia. A spus că nu are motive să demisioneze.

Duminică seara a apărut ştirea demisiei lui Laurenţiu Ciobotărică din funcţie, iar dimineaţă un ziar local trata pe larg demisia acestuia. Se vorbea inclusiv despre o altă slujbă pe care Ciobotărică ar urma să o aibă într-o companie de acelaşi profil. Contactat de Pandurul, Laurenţiu Ciobotărică nu a răspuns în primă fază la telefon. Persoane importante au confirmat pentru Pandurul demisia acestuia. La câteva ore distanţă, Laurenţiu Ciobotărică a oferit un punct de vedere ziarului Pandurul, negând demisia. „Nu mi-am dat demisia şi nici nu am de gând să mi-o dau. Nu am motive. Am contract pe patru ani, îmi place la Gorj, e frumos“, a declarat Laurenţiu Ciobotărică.
În acelaşi timp, persoane care doresc să rămână în anonimat susţin că demisia acestuia este depusă, aşa cum este şi cea a lui Ovidiu Bălăcescu şi Ionel Ilie, dar că nu au fost avizate de Consiliul de Supraveghere. Ei au rămas la conducere, cu demisiile pe masă, iar acestea vor fi aprobate atunci când va fi stabilit un nou directorat, spun surse.
Bălăcescu şi Ilie nu sunt în companie pe contract de mandat, ci au contracte individuale de muncă. O demisie din Directorat nu aduce după sine demisia din companie, aşa cum ar fi în cazul directorilor Ciobotărică şi Daniel Antonie, care au contracte de mandat.

Vizualizări: 1,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: