Clădire reabilitată cu angajaţii primăriei

La primăria Bumbeşti Jiu, reabilitarea interiorului clădirii se face de către angajaţi. O echipă de muncitori lucrează de zor la decopertarea pereţilor în vederea restaurării. Şi vor avea de lucru până anul viitor. Primarul Constantin Bobaru nu vrea să plătească aceste servicii cu bani de la  bugetul propriu, aşa că lucrările de restaurare se vor întinde pe o perioadă lungă de timp.

În afară frumos gardul, înăuntru leopardul! Asta se poate spune şi de sediul primăriei din Bumbeşti Jiu. Dacă în exterior clădirea arată acceptabil din punct de vedere estetic, în interior se impun lucrări de reabilitare. Conducerea primăriei a decis renovarea încăperilor, iar primul etaj este deja în lucru. Pentru a face economie la bugetul local, primarul din Bumbeşti Jiu, Constantin Bobaru, foloseşte angajaţii pentru a schimba aspectul interiorului clădirii. „Lucrările care nu necesită o complexitate mare şi pot fi realizate în regie proprie le facem cu angajaţii de aici. La momentul acesta facem în incinta primăriei reparaţiile din dorinţa de a cheltui bani cât mai puţini şi a face lucrări cât mai multe. Lucrează de astă iarnă şi vor continua. Lucrările sunt la birouri, se fac zugrăveli, vopsitorii, capitonăm uşile, tot ceea ce trebuie. Nu mai avem un serviciu public cu personalitate juridică, l-am desfiinţat eu. Costurile sunt reduse la jumătate, mă costă doar materialul şi să le dau salariul”, a declarat Constantin Bobaru, primarul din Bumbeşti-Jiu. 

Angajaţii, puşi la pietruiri de drumuri

Angajaţii primăriei Bumbeşti- Jiu se ocupă şi de întreţinerea drumurilor din localitate. „Inclusiv lucrările de întreţinere, de pietruire a drumurilor le facem tot în regie proprie pentru că avem logistica necesară. Avem utilajele şi maşinile necesare pentru realizarea acestor lucrări. Am reuşit să pietruim şi să aducem la un stadiu practicabil cam tot ce înseamnă uliţe, drumuri vicinale, de exploataţie agricolă şi tot ce înseamnă drumuri secundare”, a mai spus primarul Constantin Bobaru.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: