Clipe de coșmar! A fost încolțită de doi câini de luptă

O femeie din Târgu Jiu a trecut prin clipe de groază după ce doi câini extrem de periculoși i-au intrat, vineri, în curte și au încolțit-o. Norocul femeii a fost că i-a sărit în apărare câinele său. Acesta nu a avut nicio șansă în fața celor doi câini de luptă care intraseră în gospodăria femeii. Pentru a-și salva pielea, proprietarul a depus o sesizare la Poliție prin care a anunțat că i-a fost distrus gardul, iar câinii au scăpat în curtea vecinei.

Incidentul s-a petrecut, vineri, în cartierul Iezureni din Târgu Jiu. O femeie de 47 de ani s-a trezit cu cei doi câini de luptă în curte. A fugit într-un suflet din calea lor și a intrat în casă, înspăimântată. O vecină a văzut totul și a alertat autoritățile. Au ajuns acolo echipaje de jandarmi și polițiști. „La fața locului, a intervenit și un echipaj de la Jandarmi. Câinii au fost sedați. Au intrat în curtea unei proprietare și i-au atacat câinele personal, din curte. Câinii erau periculoși. Printre ei, era și un Rotweiller”, a explicat colonelul Eugen Țambrea, inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj.

Directorul Direcției Sanitare Veterinare (DSV) Gorj, Nicolae Călescu, a fost și el la fața locului. A constatat că animalele periculoase nu putea fi identificate, pentru că nu erau microcipate. „Am fost personal acolo. Medicii veterinari, jandarmii, polițiștii au fost la locul faptei. Cei doi câini au fost tranchilizați. Am constatat, de asemenea, că nu au fost microcipați”, a declarat şeful DSV Gorj.

Proprietarul a fost identificat de polițiști. Este vorba despre un bărbat care locuia în apropiere. Coincidență sau nu, acesta a depus chiar vineri o sesizare că persoane necunoscute i-ar fi distrus gardul. Bărbatul nu a anunțat însă și că deține aceste animale care ar putea ataca oamenii pe stradă. Cei doi câini au fost preluați de Serviciul Ecarisaj.

Vizualizări: 2,681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: