Clubul Pandurii, executat de impresarul lui Matulevicius

Conducerea clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu s-a văzut nevoită să plătească o parte din onorariul avocatului Mircea Moise, după ce acesta din urmă a câştigat procesul intentat clubului, spune Mihai Prunariu. Moise a fost cel care a intermediat venirea în cadrul echipei din Târgu Jiu a lui Deivydas Matulevicius. “Am fost la un pas de executarea silită”, spune preşedintele clubului, Mihai Prunariu, care dă vină pe vechea conducere pentru această situaţie. 

Avocatul Mircea Moise este şi impresar şi a intermediat aducerea lui Deivydas Matulevicius în anul 2012. Moise a avut prevăzut un onorariu în contract de 10 mii de euro, care nu a fost plătit la timp de către clubul gorjean. În contract au fost prevăzute penalităţi de întârziere. Pentru că nu şi-a primit banii la timp, acesta a acţionat în instanţă clubul, iar magistraţii i-au dat câştig de cauză. „Admite cererea. Obligă pârâta la plata a 42.952 lei reclamantului. Obligă pârâta la plata a 200 lei cheltuieli de judecată reclamantului”, este decizia Judecătoriei Târgu Jiu din 27 iunie 2014.

Mihai Prunariu spune că, pentru a nu fi executaţi silit de către organele abilitate, a preferat să vireze o parte din sume în contul avocatului. „Are o diferenţă în jur de 10 mii euro pe care a câştigat-o în instanţă. Deja s-a făcut prima plată, pentru că e cu titlu executoriu, riscam să fim executaţi silit. Joi s-a făcut prima plată, jumătate din suma pe care a câştigat-o în instanţă. Din punctul meu de vedere, chiar dacă vom ataca şi la apel nu avem nicio şansă să câştigăm procesul pentru că este o convenţie semnată de club cu avocatul respectiv. N-au plătit la timp! Este un lucru care s-a întâmplat frecvent la club. S-au angajat că plătesc la anumite dăţi, n-au plătit, au trecut penalităţi în contract de 1%, s-au calculat toate aceste penalităţi şi clubul trebuie să le plătească”, a declarat Mihai Prunariu, preşedintele CS Pandurii Târgu Jiu.  

Conducerea clubului gorjean a mai spus că următoarea tranşă de bani va fi virată în contul avocatului în cursul lunii septembrie.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: