Fără Nistor, lotul Pandurilor nu va fi complet

Lotul Pandurii este aproape complet, anunţă Mihai Prunariu, preşedintele CS Pandurii Târgu Jiu. Mihai Răduţ va face parte cu siguranţă din noul lot al echipei, iar problema cu Dan Nistor va fi clarificată săptămâna aceasta, spune Prunariu.

Printre achiziţiile de anul acesta ale clubului de fotbal din Târgu Jiu se numără Silviu Pană, Mihai Roman, Laurenţiu Iorga, Mihai Răduţ, Cătălin Pârvulescu. Preşedintele CS Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, spune că sunt şase reale ca şi Dan Nistor să facă parte din lotul pentru noul sezon. Dacă împrumutul va fi acceptat, clubul gorjean va suporta aceiaşi bani pe care i-a plătit şi anul trecut. „În momentul în care îl vom aduce împrumut şi pe Nistor considerăm că este un lot foarte bun, care se pliază pe obiectivele pe care le avem noi pentru 2014-2015. (..) În proporţie de 90% eu cred că vine, sunt câteva discuţii cu Evian, am făcut solicitarea, am discutat cu impresarul său, îşi doreşte să vină, antrenorul Grigoraş îl doreşte, toţi îl dorim la Târgu Jiu, sperăm într-un împrumut de încă un an la Pandurii”, a declarat Mihai Prunariu, precizând că are certitudinea că şi Mihai Răduţ va semna cu clubul pentru doi ani, negocierile fiind purtate direct cu jucătorul.    

La jucătorii menţionaţi mai sus se mai adaugă alţi doi juniori, Andrei Şendroiu şi Cornel Predescu. Din lotul de anul trecut au rămas Michal Gliwa, Răzvan Stanca, Pedro Mingote, Bogdan Unguruşan, Marian Pleaşcă, Marco Momcilovic, Christou Paraskevas, Erico da Silva, Răzvan Negrescu, Nicandro Breeveld, Paul Anton, Alin Buleică, Viorel Nicoară, Deivydas Matulevicius şi Elton da Silva. Lui David Lazăr i-a fost prelungit contractul şi a fost împrumutat la FC Botoşani.

Din lotul de anul trecut au părăsit echipa Alex dos Santos, Giusti Maximilian şi David Di Stefano. Despre Feyez Shamsin, Prunariu a spus că “Este jucătorul nostru. Are o hârtie de la noi, că vrem să-l împrumutăm la altă echipă. A avut ceva probleme fizice, n-a venit la reuniunea lotului, n-a intrat în viziunea antrenorului pentru următorul sezon şi îşi caută echipă pentru un împrumut pe un an”, a spus Prunariu.

OBIECTIV

Obiectivul echipei Pandurii pentru următorul campionat este clasarea pe locurile 1-6 din Liga I, cu bonusuri de performanţă în cazul în care vor juca în cupele europene sau dacă vor câştiga Cupa României, a anunţat preşedintele Mihai Prunariu. Acesta consideră că lotul este unul puternic, plăţile către jucători sunt la zi, astfel că există toate premisele pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

TRANSFER RATAT

Pentru noul sezon a fost şi un transfer ratat. Este vorba de un atacant, golgeter al ligii a II-a olandeză. Cei de la Pandurii s-au înţeles cu clubul, cu jucătorul, însă nu şi cu familia sa.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: