CM Qatar: Finală previzibilă la Campionatul Mondial. Surprizele din Qatar joacă finala mică

Campioana mondială Franța s-a calificat în finala Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Așa cum era previzibil, finala se va juca între Argentina și Franța, „imprevizibilele” acestui Mondial fiind Croația și Maroc pe care puțini le vedeau ieșite din grupe dar vor juca finala mică.

Echipa națională a Franței s-a duelat cu Maroc pentru un loc în finala Campionatului Mondial din Qatar, iar selecționata lui Didier Deschamps s-a impus. Cum mulți iubitori de fotbal se așteptau Franța a câștigat meciul cu Maroc din semifinalele Campionatului Mondial din Qatar, scor 2-0.

E adevărat că și Marocul avea fanii săi, poate și pe cei ai naționalelor trimise acasă de marocani, dar Franța a arătat ca își merită statutul de campioană mondială pe care îl poate apăra în finala cu Argentina, programată duminică, 18 decembrie, de la ora 17:00.

Și cum numeroși marocani au învățat fotbalul în Franța, sau chiar joacă la echipe din prima ligă franceză, meciul a fost destul de spectaculos iar la final jucătorii celor două echipe au oferit momente emoționante. Kylian Mbappe, starul echipei naționale a Franței, a oferit imaginea serii imediat după ce arbitrul a fluierat finalul meciului. Vedeta echipei naționale a Franței s-a îndreptat către Achraf Hakimi, coechipierul său de la PSG, pentru a face schimb de tricouri. Cei doi nu doar că au schimbat tricourile, ci s-au îmbrăcat imediat în ele. Mbappe chiar a ales să poarte tricoul „rivalului” Achraf Hakimi chiar și în momentul în care internaționalul francez se bucura împreună cu coechipierii săi pentru calificarea în finala Campionatul Mondial din Qatar.

Galerie foto


Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: