Fostul pandur Șut a refuzat prelungirea contractului cu FCSB

Fostul jucător descoperit de Pandurii Târgu Jiu, Adrian Șut, acum fotbalist al vicecampioanei României FCSB, l-a supărat pe patronul Gigi Becali. Conform presei din Turcia acesta a refuzat o prelungire a contractului cu formația bucureșteană și așteaptă finalul sezonului pentru a pleca în străinătate.

Adrian Șut a fost dorit de Trabzonspor dar patronul FCSB și formația turcă nu au ajuns la un acord asupra sumei de transfer. Jucătorul lansat de Pandurii pe când nu împlinise 18 ani a ajuns acum să evolueze la nivel înalt și este cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro.

Gigi Becali a cerut turcilor de la Trabzonspor trei milioane de euro dar nu s-a ajuns la un acord. Acum, Becali a primit o lovitură de proporții din partea mijlocașului. Jurnaliștii turci anunță că Șut a refuzat să își reînnoiască contractul cu FCSB, iar din ianuarie poate semna cu orice echipă își dorește. „Adrian Șut vrea să-și continue cariera în afara României. Mijlocașul de 23 de ani a refuzat să-și reînnoiască contractul, care va expira la finalul sezonului. Dacă FCSB nu semnează cu o echipă în ianuarie îl poate pierde gratis la finalul sezonului”, au scris turcii de la 61trabzonhaber.com.

Adrian Șut își va încheia înțelegerea cu FCSB pe 30 iunie 2023, conform ProSport. Fotbalistul a ajuns la vicecampioana României pe 18 iulie 2019 după ce ultima dată jucase pentru Academica Clinceni, acolo unde a ajuns după ce a plecat de la Pandurii, în 2018.

Vizualizări: 962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: