Cojocaru aşteaptă încă patru jucători la Pandurii

Pandurii a ajuns la trei meciuri amicale jucate de la reunirea lotului dar nu se poate vorbi încă de definitivarea acestuia pentru că săptămânal ajung alţi jucători pentru probe. Antrenorul Călin Cojocaru mai aşteaptă patru jucători la Pandurii în cursul acestei săptămâni.

Trei jucători prezenţi la reunirea pandurilor,  Gabriel Dodoi, Denis Brânzan şi Gabriel Oiţă, care evoluaseră şi în amicalul cu Universitatea Craiova, nu au mai făcut deplasarea la Turnu Severin pentru al doilea amical cu Şimian şi nu au jucat nici în meciul cu Jiul Rovinari. Aceştia lipsesc şi de la antrenamente, semn că ar putea părăsi Pandurii.

Nici Marian Pleașcă, jucător care a evoluat sezonul trecut pentru gorjeni, nu s-a mai prezentat la echipa gorjeană, care a retrogradat la finele sezonului precedent, aşa cum anunţau oficialii clubului.

Foști jucători la Pandurii în anii trecuţi, Brînzan și Oiță reveniseră vara aceasta la Târgu Jiu, după ce sezonul precedent și ei au retrogradat din Liga 2, dar cu CSM Reșița, respectiv Fotbal Comuna Recea. Certe este că nici unul dintre cei patru nu se mai pregăteşte cu Pandurii şi ideea antrenorului Cojocaru de a reconstrui echipa în jurul lor pare că nu mai este de actualitate.

La ultimul amical, antrenorul Cojocaru a mai trimis pe teren doar şapte jucători care au evoluat sezonul trecut, dintre cei 20 de fotbalişti folosiţi la Rovinari. Antrenorul Călin Cojocaru a trimis pe teren în prima repriză următorul unsprezece: Cătălin Iovicin, Emanuel Okeke, Carlos Corduneanu, Robert Petre, Ovidiu Rasoveanu, Robert Stancu, Alexandru Popescu, Felipe Acosta, Cătălin Afrim, Alfred Mensah şi Sean Aerts. În repriza a doua au mai jucat: Alexandru Opriţa, Marian Habet, Raul Cojocaru, Adrian Tânăsoiu, Ovidiu Lupuleţ, Horaţiu Peia, Eric, Bogdan Dănăricu şi Antonio Dumitrescu. Antrenorul Călin Cojocaru a precizat pentru site.ul oficial că mai aşteaptă încă patru jucători să se alăture lotului săptămâna aceasta când Pandurii are programat încă un joc amical cu Viitorul Şimian.

Vizualizări: 1,346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: