Încă un test pentru jucătorii de la Pandurii

Pandurii continuă să testeze jucători pentru a forma lotul pentru Liga 3, după ce majorităţii jucătorilor cu care echipa a retrogradat nu li s-au mai prelungit contractele. Seria testelor de verificare a celor aflaţi acum în probe a continuat sâmbătă cu meciul amical susţinut în compania formaţiei de Liga 4, Jiul Rovinari.

Ultimul meci de verificare pentru Pandurii a fost programat în week-end, pe terenul de la Rovinari, acolo unde jucătorii echipei Jiul s-au reunit special pentru acest amical.

După ce au jucat meciul de la Severin, cu Viitorul Şimian, pe caniculă, de această dată meciul amical s-a disputat de la ora 10:00, pe terenul din Rovinari al echipei Jiul. Scorul final a fost 5-1 pentru Pandurii, antrenorul Călin Cojocaru trimiţând pe teren toţi jucătorii aflaţi în probe în această perioadă.

Felipe Acosta a deschis scorul în minutul 11, iar la pauză a fost 2-0 pentru Pandurii, după ce Constantin Câcriumaru de la Jiul Rovinari a trimis în propria poartă, în minutul 22.

Antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru, a schimbat majoritatea jucătorilor în repriza a doua, iar gazdele de la Jiul Rovinari au reuşit să înscrie pentru 2-1 în minutul 60, prin fostul pandur Romeo Rădoi. Până la finalul meciului jucătorii trimişi pe teren la Pandurii au reuşit să mai înscrie de trei ori, prin Lupuleţ în minutul 63, Mensah, în minutul 83 şi Dumitrescu, în minutul 85.

Acesta a fost al treilea joc de pregătire şi verificare din această vară pentru echipa din Târgu Jiu care s-a reunit mult mai devreme decât alte formaţii din Liga 3.

Vizualizări: 676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: