Reunire şi reconstrucţie la echipa de handbal a CSM

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu se reunesc marţi, 20 iulie, pentru a începe pregătirea unui nou sezon. Echipa feminină de handbal senioare a CSM a rămas fără opt dintre jucătoarele care au evoluat sezonul trecut, clubul demarând deja discuţiile cu alte handbaliste pentru a completa lotul.

CSM Târgu Jiu îşi reuneşte echipa de handbal feminin cu un lot oarecum restrâns şi cel mai probabil cu o serie de jucătoare în probe  pentru a se completa lotul.

Clubul a anunţat că s-a despărţit de opt jucătoare, respectiv Sara Abed Kader, Bianca Aron, Lia Cosmina Cozma, Florentina Moisin, Petruţa Argyelan, Diana Samant, Andreea Rotaru şi Georgiana Cristina Predoi.

Reunirea lotului este programată pentru marţi, 20 iulie, iar conducerea a lucrat şi pe vacanţă pentru a găsi jucătoare în vederea completării lotului. Pe lângă jucătoarele păstrate în lot din sezonul trecut vor fi prezente la reunire şi câteva noutăţi dintre jucătoarele cu care conducerea deja a discutat.

Având în vedere faptul că obiectivul CSM Târgu Jiu în noul sezon va fi tot promovarea în Liga Florilor, oficialii clubului s-au orientat către jucătoare de valoare, fiind de aşteptat să se perfecteze unele transferuri spectaculoase.

Rămâne însă de văzut dacă bugetul CSM din acest sezon va permite  aducerea de jucătoare de valoare, ştiut fiind că o mare parte a acestui buget merge către grupele de copii şi juniori, după cum a precizat la finalul sezonului trecut primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, cel care e adeptul aducerii cât mai multor copii din Târgu Jiu către sport.

Vizualizări: 404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: