Mario Găman a reunit lotul la CSO Filiaşi

Echipa pregătită de gorjeanul Mario Găman s-a reunit în acest week-end pentru a pregăti noul sezon. CSO Filiaşi a reluat antrenamentele pe stadionul Orăşenesc, la reunire fiind prezent un lot de 30 de jucători.

CSO Filiași continuă şi în noul sezon cu antrenorii gorjeni Mario Găman  şi Boby Arjoca, cei care au convocat lotul echipei doljene vineri, pentru primul antrenament al sezonului. La reunire au fost prezenţi peste  30 de jucători, printre jucătorii care au evoluat sezonul trecut fiind şi foarte multe noutăţi dar şi jucători tineri care au venit pentru probe.

Mario Găman îi va avea ca secunzi pe Boby Arjoca și Cosmin Fruntelată în acest sezon. În ceea ce priveşte jucătorii prezenţi la reunire s-au aflat Dragoș Ardeoaica, Tudor Ciutacu, Teodor Chirițoiu, Robert Bubuioc, Vlăduț Popa, Robert Geru, Alex Marcu, Antonio Dumitrache, Alex Fueru, Alex Șerban, Andrei Chihaia, Denis Prunariu, Viorel Vâlcică, Robert Dănescu, Dragoș Constantinescu, Alex Dinu, Daniel Rogoveanu, Cosmin Calu, Alex Duriță, Edi Dina, Alin Pencea, Mișu Ionel, Ionuț Tătaru, Alex Armășelu, Alex Fotescu, după cum a informat gds.ro care a informat că s-a aflat la reunire şi Cristi Poiană, care nu a luat parte la antrenament.

Lotul va fi definitivat în următoarea perioadă pentru că de la data de 1 august echipa va efectua un stagiu de pregătire.

Vizualizări: 584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: