În ce condiţii intră suporterii pe stadion

Într-un comunicat publicat de Federația Română de Fotbal a fost confirmat modul în care echipele pot deschide porțile stadioanelor, pentru suporteri. Doar la 50% din capacitate şi doar persoane vaccinate sau cu test negativ Covid, ori care pot dovedi că au trecut prin boală.

Accesul spectatorilor în tribune la meciurile din noul sezon, indiferent de eşalonul în care se va juca, se poate face la o capacitate maximă de 50%, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

Un procent de 5% din numărul de spectatori va fi destinat echipei oaspete, în spațiile special amenajate, în conformitate cu ROAF. Aceștia vor fi obligați să respecte toate regulile impuse de regulament în ceea ce priveşte persoanele eligibile pentru a asista la un meci de fotbal.

Pot asista la meci persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore precum şi persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARSCoV-2, după cum a anunțat FRF.

Vizualizări: 831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: