Cojocaru, desemnat să facă sondaj la Motru

Biroul Politic Local al Partidului Naţional Liberal din municipiul Motru a hotărât miercuri ca desemnarea candidatului la primărie să se facă în urma unui sondaj de opinie în rândul electoratului.

În cursă ar urma să intre Gigel Jianu, inginer la cariera Roşiuţa, şi Dorel Drăghici, consilier judeţean. Cel care a propus să fie realizat sondaj de opinie a fost vicepreşedintele organizaţiei, Ion Cojocaru, nemulţumit de faptul că Gigel Jianu a apărut de nicăieri fix în postura de candidat. Atât preşedintele PNL Motru, Severus Militaru, cât şi copreşedintele Dan Vâlceanu au declarat ieri că BPL Motru l-a însărcinat pe Cojocaru cu realizarea sondajului pe care trebuie să-l facă în maxim două săptămâni. ”S-a hotărât acceptarea candidaturii domnului Gigel Jianu urmând ca BPL să propună validarea de către BPJ a acestei candidaturi. Pe de altă parte s-a discutat despre sondajul de opinie care trebuie finalizat în două săptămâni şi trebuie să ne dea viitorul candidat din partea PNL Motru la alegerile locale din 2016. BPL a decis că de sondajul pe zona Motru se va ocupa domnul Cojocaru, dânsul trebuie să vină să ne spună cu cine face acest sondaj”, a spus Severus Militaru, preşedintele PNL Motru.

Liberalul şef, Dan Vâlceanu, a fost mult mai acid în declaraţii şi a spus că, dacă nu va realiza acest sondaj în cel mult două săptămâni, înseamnă că vicele Cojocaru vrea doar să se afle în treabă. ”I s-a transmis domnului Militaru să discute în şedinţă că dacă domnul Cojocaru doreşte sondaj, să-l facă. Şi Cojocaru are două săptămâni la dispoziţie să facă sondaj. Dacă nu îl va face înseamnă doar că încearcă să încurce lucrurile“, a declarat Dan Vîlceanu, vizibil nemulţumit de discuţiile din partid.

Tot şeful liberalilor, Dan Vâlceanu, a spus că felul în care se va face sondajul va fi discutat în BPL Motru. Contactat telefonic, Cojocaru a spus iniţial că nu poate să discute despre acest subiect, după care şi-a închis telefonul mobil.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: