Călinoiu s-ar duce să-l „rezolve“ pe Ciurel, dar nu ştie la cine!

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, liderul PSD Ion Călinoiu, a declarat că îl susţine şi acum pe Laurenţiu Ciurel în funcţia de director al CE Oltenia şi, dacă ar putea să vorbească cu cineva să rezolve problema ar face-o, dar nu ştie unde să se ducă.

„Dacă aveam pârghiile necesare fiţi sigură că făceam, pentru că eu spun în continuare că îl susţin pe Ciurel. Dar la cine să te duci? Eu nu ştiu cine e domnul Grigorescu. Trebuie să vorbim cu cărţile pe faţă, ce înseamnă managementul şi cum s-a angajat Guvernul că preia această responsabilitate“, a declarat Călinoiu, adăugând că nu i se pare normal că ministrul Victor Grigorescu a dat publicităţii discuţia cu Ciurel, când i-a sugerat să-şi dea demisia.

Călinoiu mai spune că unii au fost invidioşi pe relaţia lui cu Ciurel. „A fost şi invidia că de ce s-a înţeles Ciurel cu Călinoiu. Fiindcă eu sunt omul care nu m-am dus pentru nici un fel de intervenţie politică la CE Oltenia“, este declaraţia lui Călinoiu la TV Sud.

După alte câteva minute, Călinoiu îşi vine în fire şi spune că ministrul Grigorescu sigur va lua o decizie după ce va analiza situaţia reală a CE Oltenia. Călinoiu a mai spus că „ministrul Grigorescu este indus în eroare“. Surse din cadrul CEO au declarat că Ion Călinoiu a fost la sediul CEO, pentru o discuţie cu Ciurel, şi joi. Reamintim că ministrul Victor Grigorescu a declarat că ar fi benefică demisia lui Laurenţiu Ciurel deoarece doreşte persoane integre în companiile de stat. Ciurel a declarat însă că nu îşi dă demisia.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: