Coldea, acasă la Ghiță

Sebastian Ghiță, inculpatul fugar, așa cum l-a etichetat șefa DNA, Codruța Kovesi, a venit cu noi dezvăluiri la România TV. Acesta a dat publicității imagini de pe camera de supraveghere, care arată că șeful operativ al SRI, Florian Coldea, l-a vizitat acasă. 

”În februarie 2015 a fost oaspetele meu într-o filă a familiei de la Cheia. Am dovezi pe care am să vi le arăt. Unul din conflictele majore pe care l-am avut cu Florian Coldea era că frica generează lipsa de absorţie de fonduri europene.

I-am reproşat lui Coldea că blochează România blocând acest proiect. Mi-a răspuns nervos și a zis că europenii vor Piteşti - Sibiu că pe acolo e definit culoarul european. A spus că restul de bani pe care România îi strânge trebuie să îi păstrăm ca să cumpărăm armament. I-am spus că Piteşti - Sibiu costă 7 miliarde, iar Comarnic- Braşov sub un miliard și o putem face în maxim 3 ani. Ce i-am spus atunci a confirmat acum câteva săptămâni guvernul Cioloş. Au spus că până în 2023 să îşi ia gândul de la o autostradă.

Eu pot să le spun românilor cine a blocat construirea de autostrăzi peste carpaţi. A fost ultima mea discuţie pe 1 februarie 2015. A plecat foarte supărat şi după două săptămâni atât fostul premier, Ponta cât şi eu ne-am trezit cu dosar.”, a spus Ghiță.

Vizualizări: 736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: