Coliziune între un BMW și o Dacie. Victima are 78 de ani

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc vineri, 7 decembrie, pe raza comunei gorjene Alimpești. Un tânăr de 34 ani, din Târgu Jiu, în timp ce se deplasa cu un autoturism marca BMW pe DJ 675-Alimpești, nu a adaptat viteza de deplasare, iar într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism Dacia.

Șoferul Daciei, un bărbat de 78 de ani din comuna Baia de Fier, a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Mai multe echipaje de ambulanță și de pompieri s-au deplasat de urgență la Alimpești. ”La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și echipaj din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că, în urma impactului, au rezultat două victime cărora li s-a acordat primul ajutor medical. Una dintre victime a fost preluată și transportată la spital, iar cealaltă a refuzat transportul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ. Oamenii legii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 1,895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: