Comisarii ANPC, verificări în hala de carne din Târgu Jiu. Ce au găsit i-a lăsat fără cuvinte!

Mizerie de nedescris, carne fără etichete, depozitată direct pe gresie, sânge, insecte moarte și rugină în vitrine. Asta au găsit comisarii ANPC in hala de carne din cea mai mare piață din Târgu Jiu. 

Peste o jumătate de carne și preparate din carne au fost găsite în hala din Piața Centrală, carne despre care nu se știa de unde provine pentru că nu avea elemente de identificare. 

Potrivit unor surse din rândul controlorilor, "operatorul deține etichete în alb de la producător pe care le completează singur fără a putea verifica trasabilitatea produselor". 

Comisarii de la ANPC au descoperit și vitrine murdare, "mâncate" de rugină, vitrine murdare sau pline cu sânge și insecte moarte. O parte din cantitatea de carne era depozitată pe suprafețe ruginite, iar mirosul era insuportabil. 

În ultimele săptămâni, controlorii de la Protecția Consumatorului au "descins" în mai multe unități din Gorj. Au închis temporar mai multe restaurante din Târgu Jiu și Rânca și au dispus măsuri agenților economici, ca să intre în legalitate.

Galerie foto







Vizualizări: 2,798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: