Complex Sportiv Multifuncțional, inaugurat în aprilie

Un nou Complex Sportiv Multifuncțional va fi inaugurat la jumătatea lunii aprilie. Acesta a fost construit în comuna gorjeană Crasna, cu bani de la Compania Națională de Investiții. Autoritățile locale anunță că recepția va fi făcută în zilele următoare, iar inaugurarea este pregătită pentru data 17 aprilie.

Complexul Sportiv Multifuncțional are o valoare de aproximativ 550 .000 de euro. Lucrările au început în luna iulie a anului trecut, iar termenul stabilit pentru finalizarea acestora a fost respectat.

Autoritățile locale vor face recepția lucrărilor și pregătesc marea inaugurare, care va fi înaintea sărbătorilor de Paște. ”Complexul Sportiv Multifuncțional va fi recepționat la începutul lunii aprilie. Investiția cuprinde un teren sintetic de fotbal și oină prevăzut cu nocturnă, precum și un teren acoperit pentru tenis de câmp, handbal și baschet. Complexul are și vestiare, grupuri sanitare și un spațiu pentru persoanele cu dizabilități. Capacitatea complexului este de 120 de locuri. Noi ne bucurăm că am reușit să finalizăm această investiție, dar și că am respectat termenul prevăzut în contractul de finanțare”, a declarat viceprimarul localității, Gheorghe Sanda.

Investiția este bine venită, mai ales că autoritățile locale din comuna Crasna se pot mândri cu echipa de oină, unică în Gorj, care a și obținut rezultate la nivel național.

Vizualizări: 1,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: