Mama tânărului gorjean dat dispărut în Danemarca: Are un copil care întreabă mereu de el

Mama tânărului în vârstă de 30 de ani din localitatea gorjeană Cătunele,i care este dat dispărut în Danemarca, este disperată și cere ajutorul autorităților. Femeia nu a mai luat legătura cu fiul său de aproape 2 luni, acesta plecând peste hotare la muncă. Tânărul are și un copil de 6 ani care întreabă mereu când se întoarce tatăl său acasă. 

Este vorba despre Alexandru Ion Bran. Acesta a plecat de acasă pe data de 8 februarie în Danemarca pentru a căuta un loc de muncă. Mama bărbatului spune că ultima dată a discutat cu fiul ei pe data de 20 februarie și totul părea că este în regulă. De atunci, gorjeanca nu mai știe nimic de Alexandru.

”Pe data de 8 februarie a plecat de acasă în Danemarca. A spus că se duce să lucreze. Am luat legătura cu el pe 9 februarie, când ne-a dat numărul nou din Danemarca, apoi pe 10 am vorbit pe WhatsApp. De atunci nu mai știu  nimic de el. Îmi zicea că este bine și că urma să se întâlnească cu managerul unui parc de distracții din Copenhaga, care să-l ajute cu actele. Noi am făcut și acolo la poliție sesizare, dar și aici. Are un copil care luna viitoare face 6 ani și întreabă mereu de el. Nu obișnuia să plece, mereu știam de el. Chiar mi-a zis că o să știm de el. Îi luasem și un apartament în Motru. Zicea că pleacă pentru o lună, maxim două. Nu știm ce să zicem”, a spus mama tânărului.

Cunoscuții spun că bărbatul este liniștit și că nu își explică ce se întâmplă. ”Nu știm ce să spunem. Este un tip liniștit. Este prima dată când are o perioadă așa lungă în care nu a vorbit cu mama lui. Mă surprinde, mă și miră. Nu știu ce să spun. Nu știu ce ar putea gândi el sau să facă”, a declarat un localnic.

Bărbatul este acum căutat în județul Gorj, dar și la nivelul întregii țări.  

Vizualizări: 3,016

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: