Compresele de frunze de varză te scapă de dureri. Vezi cum!

Stiați că frunzele de varză au aceleași proprietăți ca și magneții - ei scot toate bolile și afecțiunile din corpurile noastre. Varza este o legumă foarte sanatoasă, care este folosită ca ingredient pentru diferite tipuri de mâncăruri și salate, dar este benefică și pentru diverse afecțiuni.

Umflăturile

Frunzele de varză sunt eficiente în reducerea umflăturilor. Înfășurați niște frunze de varză pe mâini sau picioare - în zona în care a început să se umfle- asemenea unui bandaj. Poți să le folosești și îm cazul picioarele umflate. Pentru rezultate mai bune ar trebui să să dormi cu varză în zona problemă.

Probleme cu tiroida

Dacă doriți să tratați glanda tiroidă, astfel încât să poată restabili funcțiile sale normale - trebuie doar să urmezi aceste instrucțiuni simple. Pune câteva frunze de varză pe gât (unde este localizată glanda tiroida). Apoi, ar trebui să acopere frunzele cu un bandaj sau un șal. Dormiți cu această compresă. Urmați tratamentul pentru următoarele 10 de zile, până când observați unele îmbunătățiri.

Dureri de cap

Uneori, dacă aveți o durere de cap teribilă - poate indica faptul că ceva este în neregulă cu ochii tăi. Sau poate fi de vină stresul excesiv sau oboseala. Așa că, dacă vrei să scapi de ea trebuie să aplici comprese din frunze de varză proaspete pe tâmple și pe partea superioară a capului. Apoi, ar trebui să-ți acoperi capul. Scoateți-le atunci când durerea de cap a dispărut complet.

Durere din cauza alăptării

Unele femei au dureri cumplite și puternice în timp ce alăptează. Durerea poate fi ameliorată prin punerea unor comprese de varză pe sâni. Puteți face acest tratament în timpul zilei sau să le aplicați înainte de a merge la culcare și să le eliminați dimineața.

Vizualizări: 25,477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: