Comuna Padeş are un alt primar după arestarea lui Troacă

Mihai Argintaru, viceprimarul comunei Padeş, a fost împuternicit oficial de către Instituţia Prefectului Gorj să preia atribuţiile de primar până la eliberarea primarului Mihai Troacă. Argitaru a organizat chiar şi o şedinţă cu angajaţii primăriei pentru a le arăta actul de numire.

Instituţia Prefectului Gorj e emis la sfârşitul săptămânii trecute ordinul prin care vicele de la Padeş, Mihai Argintaru, este împuternicit să preia atribuţiile de primar. „Noi am emis ordinul de împuternicire a viceprimarului pentru ca lucrurile din primărie şi din comună să-şi urmeze cursul firesc. Ordinul este valabil până când actualul primar Mihai Troacă îşi rezolvă problemele în instanţă şi poate reveni pe funcţie”, a declarat Sorin Arjoca, subprefectul judeţului Gorj. Mihai Troacă este arestat preventiv pentru 30 de zile într-un dosar de evaziune fiscală care nu are legătură cu activitatea acestuia la primărie, ci la o firmă pe care a administrat-o înainte de 2012.

Argintaru continuă proiectele lui Troacă

Imediat după primirea ordinului, Mihai Argintaru a ţinut o şedinţă cu angajaţii primăriei pentru a le arăta ordinul de împuternicire şi pentru a-i asigura de sprijin şi înţelegere. „Am preluat atribuţiile şi sunt la serviciu, am avut o şedinţă cu angajaţii, le-am explicat, le-am prezentat ordinul şi mă bazez pe ei să ducem perioada asta de interimat la bun sfârşit aşa cum trebuie”, a declarat Mihai Argintaru, primar interimar la Padeş.

O primă şedinţă de Consiliu Local în această nouă organizare este programată pentru joi, anunţă Argintaru. „Joi le voi aduce la cunoştinţă şi consilierilor locali ordinul de numire şi vom discuta care sunt principalele probleme ale comunei şi cum le vom gestiona împreună. Avem mai multe proiecte de continuat cum ar fi alimentarea cu apă în unele sate şi asfaltarea unor drumuri comunale şi a unor uliţe săteşti”, a declarat Mihai Argintaru.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: