COMUNICAT CEO: Românul Ciurel are grijă de australianul Ciurel

Complexul Energetic Oltenia a publicat pe site un comunicat de presă în care spune că suma destinată plăţii şefilor ce au un contract de mandat, prevăzută în bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2013, va ajunge de fapt în buzunarul celui care va fi ales de firma de recrutare, nu a actualilor directori.

„Suma de 2703 mii lei aferenta contractelor de mandat nu a fost prevazuta pentru actuala conducere, ci pentru a acoperi eventualele cerinte ale celor ce vor fi numiti în urma selectiei efectuate de firma de recrutare. Procedura este în curs, fiecare candidat avand posibilitatea de a solicita un anumit pachet salarial. La aceasta selectie, participarea este internationala, cerintele salariale ale unor candidati fiind la nivele foarte ridicate. Sumele aferente actualilor membri ai Directoratului se incadreaza mult sub aceste valori, eventualele fonduri necheltuite constituindu-se in profit pentru societate“, se arată în comunicatul de presă.

Directorul Laurenţiu Ciurel a recunoscut public faptul că firma de recrutare Kienbaum s-a pronunţat în favoarea sa pentru a conduce CEO. Mai mult, surse spun că Ciurel s-a prezentat la interviu ca fiind româno-australian, cunoscut fiind faptul că a locuit mulţi ani în Australia. Cu alte cuvinte, actualul director de stat Ciurel îi pregăteşte un salariu baban viitorului manager privat Ciurel.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: