Călinoiu a primit Iphone 5 de Sf. Ion

Judeţul are în momentul de faţă doi Ioni în fruntea sa, prefectul Claudiu Teodorescu fiind însă mult mai cunoscut cu prenumele de Radu, fapt care face ca ieri unii dintre colaboratorii săi să aibă ocazia să descopere şi cel de-al doilea prenume al său.

Nu l-a uitat însă premierul Victor Ponta, care l-a felicitat din timp, lucrurile fiind mult mai simple la preşedintele Consiliului Judeţean, unde nu s-a mai pus problema ca să fie cineva care să nu ştie cine este sărbătoritul zilei, în jurul prânzului Călinoiu mărturisind că a ratat vreo 150 de apeluri telefonice, la vreo 600 reuşind să răspundă, asta printre pupăturile şi felicitările primite în biroul său de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Pe aici au trecut subordonaţi din Consiliu, colaboratori, dar şi reprezentanţi ai unor firme cu care CJ Gorj are relaţii contractuale, Călinoiu profitând de ocazie pentru a-i trage de urechi pe cei care au întârzieri în derularea unor contracte. Aşa a fost cazul unui reprezentant al firmei care se ocupă de modernizarea drumului de la Peşteana la Ţicleni sau de cel al firmei care modernizează Policlinica, şeful judeţului neratând ocazia să le spună acestora că sunt probleme în activitatea lor.

Călinoiu nu a fost urat doar de apropiaţi şi colegi de partid, ci şi de reprezentanţi ai opoziţiei, inclusiv din Partidul Poporului Dan Diaconescu, cu care şeful CJ Gorj a fost la cuţite luna trecută. Ion Călinoiu spune că plasele primite cu mici atenţii aveau în ele cărţi sau câte o sticlă de şampanie, acesta recunoscând, mai în glumă mai în serios că îşi putea deschide un mic bar. Şi-ar fi putut deschide chiar şi o florărie, la câte buchete i-au trecut prin mână, cel mai interesant cadou fiind găsit totuşi într-una din plase, în care a fost însă strecurat şi ultimul model de Iphone 5, în altele fiind puse icoane sau alte cadouri ce se oferă la astfel de ocazii fără a epata.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: