Comunicat: Minprest sa nu se limiteze doar la contractele cu CE Oltenia.

Minprest dă afară 800 de salariați după ce a pierdut mai multe contracte la CE Oltenia. Compania energetică susține într-un comunicat de presă că Minprest trebuie să-și găsească alți clienți.

Iată textul integral:

In cadrul planului de reorganizare, restructurare si eficientizare a activitatii CE Oltenia sunt cuprinse o serie de masuri cuantificate financiar pentru reducerea costurilor de productie in perioada 2016-2020, in vederea incadrarii in pretul de vanzare prognozat.

Una dintre masuri se refera la reevaluarea contractelor de prestari servicii in functie de necesitatile activitatilor desfasurate in cadrul companiei. Aceasta masura se aplica inclusiv contractelor comerciale de prestari servicii incheiate cu MINPREST.

MINPREST este o societate comerciala de sine statatoare care trebuie sa incheie contracte cu orice alti beneficiari pentru a-si asigura continuitatea activitatii si sa nu se limiteze doar la relatiile contractuale cu CE Oltenia.

CE Oltenia, in calitate de actionar majoritar, solicita Consiliului de Administratie si conducerii executive a MINPREST sa evalueze situatia companiei foarte atent, in vederea gasirii celor mai bune solutii de continuitate si eficienta economica. Conducerea MINPREST nu poate transfera  obligatiile pe care le are fata de angajati sau partenerii de afaceri catre actionarii companiei, asa cum nu poate cere niciunui partener de afaceri sa isi dimensioneze activitatea sau contractele altfel decat necesitatea, oportunitatea si realitatea o impun.

Vizualizări: 2,307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: