Licitația pentru Calea Eroilor, reluată

Primăria Târgu Jiu a scos din nou la licitație modernizarea și reabilitarea zonei protejate a Ansamblului monumental Calea Eroilor - Etapa I. Suma pusă la bătaie este de 8,8 milioane de lei. Firmele interesate pot depune oferte până pe 9 iulie.

“Reabilitarea si modernizarea axei Calea Eroilor - Etapa I se va realiza pe parcursul dintre strada Popa Șapcă (Centrul Civic) până la intersectia cu strada Mărășești, având o lungime măsurată în ax de aproximativ 500 m. Suprafața maximă pe care se va interveni va fi de circa 13747 mp. Se vor reconfigura și remodela spațiile publice existente la nivelul pavajului (...), spatiilor verzi (se vor cosmetiza plantatiile și spatiile verzi existente si se vor realiza plantari noi), precum si al dotarilor urbane de tip mobilier (banci, coșuri de gunoi, panouri de afișaj), iluminat stradal și ambiental, se vor executa lucrari de instalatii electrice, instalații sanitare (instalatii de canalizare pluviala/menajera). Pe tot traseul se vor dubla gardurile existente ale proprietatilor cu un gard nou, unitar, ce va uniformiza imaginea axei pe intreaga lungime (gard format din bare de metal alamit)”, se arată în anunțul publicat pe portalul de licitații publice.

Lucrarea a mai fost scoasă o dată la licitație în luna februarie a acestui an, dar procedura a fost anulată. Atunci suma estimată a fost mai mică, adică 7,2 milioane de lei.

Vizualizări: 1,059

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: