Concert Irina Rimes la Târgu Jiu 

Headline Management şi Irina Rimes organizează un turneu al celebrei soliste şi jurate de la Vocea României, Irina Rimes, care va fi prezentă şi la Târgu Jiu, pe data de 27  noiembrie. Concertul face parte din turneul „Cosmos” şi  va avea  loc la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Irina Rimes este una dintre cele mai talentate şi complexe artiste din generaţia actuală  din România. Printre hiturile cu care şi-a  cucerit fanii se numără  melodii precum “Visele”, “Ce s-a întâmplat cu noi” sau “Bolnavi Amândoi”.

În luna noiembrie, Irina Rimes dă startul celui de-al doilea turneu din cariera sa, turneul de promovare a albumului - carte “Cosmos”. „Toate fețele frumoase şi cele urâte să gustaţi din fiecare şi să alegeţi ce vă place, ce găsiţi pe gustul vostru. Am vrut să lansez o carte-album pentru că am aceste poezii și nu știam ce să fac cu ele. Eu nu sunt poet, nici scriitoare. Eu sunt ceva simplu, nimic special. Cred că dacă fiecare femeie ar avea curajul să scrie ce simte, ar scoate câte o carte după fiecare iubire. Și poate și bărbații la fel. Cosmosul meu nu este nici întunecat și nici rece. Cosmosul meu nu este neant, este un joc de culori al dragostei de femeie pentru bărbat, muzică și viață”, a  spus Irina Rimes.

Cosmos” este povestea inspirată din trăirile, sentimentele şi emoţiile Irinei, exprimată atât prin intermediul pieselor, cât şi prin poeziile din cartea albumului. Puteţi cunoaşte Cosmosul Irinei unde fiecare piesă este o poveste şi dezvăluie toate feţele artistei.

Irina Rimes  se va afla  la  Târgu Jiu la finalul lunii noiembrie într-un concert unic  în care veţi descoperi lumea imaginată de ea.

Vizualizări: 2,635

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: