"Culorile toamnei", la Grădiniţa „Constantin Brâncuşi“ din Târgu-Jiu

Toamna a fost sărbătorită miercuri la Grădiniţa "Constantin Brâncuşi" din Târgu-Jiu. În cadrul parteneriatului educaţional gradiniţă-familie "Împreună pentru educaţia copiilor noştri", Grupa Mare B sub îndrumarea educatoarelor Raluca Bucălae şi Nicoleta Semen au organizat o activitate numită sugestiv "Culorile toamnei".

Activitatea a fost pregătită din timp de educatoare împreună cu micuţii de la grupă. Pentru eveniment preşcolarii au avut de pregătit acasă împreună cu părinţii o machetă de toamnă la care s-au folosit numai materiale din natură. Toate lucrările au fost expuse în cadrul activităţii intitulată sugestiv "Culorile toamnei".

Îmbrăcaţi cu ţinute în culorile toamnei, copiii de la Grupa Mare B sub îndrumarea educatoarelor Raluca Bucălae şi Nicoleta Semen au prezentat părinţilor un program artistic. Micuţii au interpretat cântece de toamnă şi câteva dansuri cu mişcări ritmice şi sunete create de ei.

Toţi copiii au primit diplome de participare la acest proiect, iar cele mai frumoase machete, votate de părinţi la expoziţie, au fost premiate. Locul întâi a fost ocupat de Rareş Dăianu, locul al doilea de Mateea Ciochină, iar pe locul al treilea s-a clasat Luca-Octavian Cotojman. Cei trei micuţi au primit medalii şi aplauze din partea celor prezenţi la eveniment. Lucrările vor fi expuse pe holurile Grădiniţei "Constantin Brâncuşi" din Târgu-Jiu.

Galerie foto






Vizualizări: 2,196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: