Concert pe Insuliţă pentru fiica primarului

Primarul Florin Cârciumaru a intrat deja în febra pregătirilor şi organizează nunta unicului copil. Pentru ca totul să fie perfect, şeful Târgu-Jiului organizează totul conform unui grafic. Eugenia Cârciumaru, fiica primarului municipiului Târgu Jiu, se va căsători religios peste circa trei săptămâni.

Primarul Florin Cârciumaru a intrat în febra pregătirilor pentru nunta fiicei sale care va avea loc pe data de 10 iulie. Getuţa Cârciumaru, aşa cum i se spune unicului copil al edilului, şi-a oficiat căsătoria civilă cu Radu Cătălin Călinoiu la începutul lunii februarie. A plouat cu găleata în ziua cununiei însă fiica primarului crede că a fost de bun augur. Cununia religioasă va avea loc la Biserica Sfinţii Apostoli, iar petrecerea va fi organizată pe Insuliţă.

800 de persoane invitate

La nuntă au fost invitate aproximativ 800 de persoane. Primarul a precizat că va fi o nuntă fără prea mult fast pentru a-i respecta dorinţa fiicei sale. Aceasta doreşte să respecte obiceiurile străvechi, însă nu vrea ca în ziua nunţii să aibă parte de un foc de artificii. Învelitul miresei va avea loc în casa primarului, de unde, de altfel va pleca şi alaiul cu nuntaşi. “În momentul de faţă, suntem cu pregătirile conform graficului. Am trimis invitaţiile, am vorbit cu muzicanţii şi urmează să stabilim meniul, cu exactitate. Petrecerea va avea loc pe Insuliţă, acolo unde va mai fi amplasat un alt cort pentru scenă şi loc de dans. Ne aşteptăm cam la 800 de persoane, ţinând cont că este unicul meu copil şi am fost la peste 300 de nunţi”, a declarat primarul Florin Cârciumaru.

Invitaţi, Măgureanu şi Loga

La nunta Getei Cârciumaru va cânta Formaţia Tapotă şi vor fi invitaţi: Maria Loga, Niculina Stoican şi Constantin Măgureanu. Primarul nu a stabilit încă onorariul artiştilor. “Nu ştiu exact cât voi plăti muzicanţilor pentru că sunt prieten cu mulţi dintre ei, iar unii mi-au spus că nu stabilesc onorariul dinainte deoarece niciodată nu au cântat doar atât timp cât au tocmit”, a mai precizat Florin Cârciumaru. Ţinuta mirilor a fost cumpărată de la Timişoara, iar a socrilor mici de la Târgu Jiu. Toate cheltuielile legate de căsătoria religioasă vor fi achitate de către miri, după nuntă.

300 de milioane de lei. Atât a scos primarul din buzunar pentru cununia civilă organizată în urma cu circa patru luni.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: