Surpriză pentru concurenții de la Survivor înainte de unificarea echipelor

La Survivor România a avut loc o nouă eliminare, de această dată în tabăra Războinicilor. La finalul ultimei emisiuni a săptămânii concurenții au avut parte și de surprize înainte de unificarea celor două echipe.

Jocul de la Survivor România a devenit din ce în ce mai dificil odată cu rămânerea în competiție a celor mai puternici concurenți. În ultimul consiliu de eliminare echipa Faimoșilor a avut propuși pentru eliminare 4 concurenți. Ada Dumitru, Kamara, Ionuț Iftimoaie și Mihai Zmărăndescu au stat cu sufletul la gură până la anunțarea persoanei care își părăsește tribul. De cealaltă parte, Războinicii au avut propuși 3 concurenți spre eliminare: Andrei Krișan, Robert Moscalu și Lucianna Vagneti.

La finalul serii, moderatorul emisiunii a pronunțat numele persoanei eliminate fiind vorba de Lucianna de la Războinici.

Concurenta și-a emoționat toți colegii după ce le-a oferit câte un cadou. Nimeni nu se aștepta de la un astfel de gest, Lucianna oferind concurenților brățări făcute de ea. „Sunt foarte bucuroasă pentru că am trăit momentul până aici. Am văzut că Survivor nu este numai despre joc, ci și despre strategie, despre cum să te porți cu niște persoane despre care habar nu ai cine sunt. Mi-am dat seama pe parcurs că eu nu sunt atât de tare pe cât trebuie să fie o persoană pentru Survivor.  Se spune că aici vii singur și pleci singur. Eu nu simt așa. Am ajuns singură și nu simt că plec singură. Sunt niște persoane care au intrat în sufletul meu și le las aici”, a spus Lucianna.

La finalul serii, moderatorul emisiunii a anunțat că cele două triburi vor avea parte de musafiri pe tot parcursul săptămânii. Este vorba de foști concurenți din edițiile anterioare, veniți să îi ajute pe concurenți cu sfaturi înainte de unificarea triburilor.

După ce domnul Dan a spus că urmează săptămâna unificării la Survivor România a numit și cei 4 foști concurenți care li se vor alătura concurenților. Zanni, Elena, Alex Delea și Oana vor asista și mentora cele două echipe.

„A venit momentul să vă dezvălui că săptămâna viitoare e săptămâna de unificare! (...)Ni se alătură cei care cândva au plecat de aici, fie cu trofeul, fie în finală. Elena, Oana, Zanni, Delea”, a spus domnul Dan.

Zanni și Elena Chiriac li s-au alăturat Faimoșilor, în timp ce Alex Delea și Oana au mers la Războinici.

Va urma o săptămână foarte interesantă cu noi strategii și discuții la care vor lua parte foști concurenți, printre care și ultimii doi câștigători ai acestui concurs, Alex Delea (2022) și Zanni (2021).

Vizualizări: 1,119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: