Concurs de ciocnit ouă roșii, de Paște

Chiar dacă suntem în pandemie, rata de infectare cu SarsCov2 este sub 0,5 cazuri la mia de locuitori, așa că unii edili au început să-și facă deja planuri pentru revenirea la normalitate. În pragul Paștelui, autoritățile din comuna gorjeană Polovragi au anunțat o serie de evenimente la finalul acestei săptămâni și nu numai.

Duminică, în prima zi de Paște, a fost programat un concurs de ciocnit ouă roșii. „Primaria si Consiliul Local Polovragi vă invita în prima și a doua zi de Paște, în zona parcării centrale, la manifestările culturale dedicate Sfintelor Sărbătorilor Pascale. În prima zi, duminica, 2 mai, sunteți asteptați la prima parte a concursului de ciocnit ouă roșii ce va avea loc în cele două zile de Paște, concursul fiind dotat cu premii ce se vor acorda a doua seară de Paște (înscrierile se fac în ziua concursului începând cu ora 16).  Atmosfera va fi întreținută de Ioana Șandru și Formația”, a anunțat Primăria Polovragi.

Evenimentele vor continua și luni. „În a doua zi de Paște, 3 mai, Ansamblul Folcloric Cheile Oltețului vă invită, începând cu ora 16, în aceeași locație, la spectacolul în aer liber intitulat „Noi am spus DA!...Hristos a înviat! Vă vor încânta cu momente artistice de dans popular juniorii Ansamblului Cheile Oltețului, formațiile de Fluierași și gormația mare de dansatori a ansamblului. Ne vor invita la joc Ioana Șandru și Formația, Cătălin Prințipu, Luiza Epure, Mălina Manasiescu și Alexandru Marin. Biletul de intrare constă în respectarea măsurilor de protecție  și distanțare socială prevăzute la nivel național, privind prevenirea îmbolnăviri cu SARSCOV-2, dar și purtarea unei cămași sau ii tradiționale românești”, au mai anunțat autoritățile.

Vizualizări: 1,432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: