Concurs de fotbal şi pescuit între mineri

Sindicatul Mine Energie Oltenia (SMEO) organizează pentru membrii de sindicat două competiţii de pescuit şi fotbal. Întrecerea sportivă va avea loc în data de 1 septembrie, în zona pădurii Tâlveşti din comuna Drăguţeşti. Patru echipe a câte 15 jucători se vor duela pentru cupele puse în joc. În total, circa 100 de persoane sunt aşteptate la competiţia sportivă.

Jan Popescu, lider sindical în cadrul SMEO, spune că inclusiv membrii Directoratului CE Oltenia au fost invitaţi să ia parte la întrecerea sportivă a minerilor şi energeticienilor.

De asemenea, în data de 15 septembrie, membrii SMEO sunt invitaţi la un concurs de pescuit. Competiţia se va desfăşura în localitatea Bulzeşti din judeţul Dolj, în zona cunoscută sub denumirea „Un colţ de rai”, pe lacul Răchita. Toate cheltuielile aferente deplasării vor fi suportate de sindicat. Organizatorii estimează că la acest concurs vor participa circa 25 de membri de sindicat. „Se pot înscrie membrii Sindicatului Mine Energie Oltenia, termenul limită de înscrieri este 10 septembrie. Trebuie să aibă permisul vizat. Le punem la dispoziţie un mijloc de transport. Avem cupele comandate, au şi venit. Vom oferi cupe primilor trei clasaţi. Acordăm premiile în funcţie de cantitatea de peşte prinsă”, a declarat Jan Popescu, lider sindical în cadrul SMEO.

Vizualizări: 1,285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: