L-au găsit pe Cronco!

Revedere neașteptată! A fost găsit Cronco, cioara de companie a unui cuplu din Târgu Jiu, dispărută de o săptămână. Zile in sir au cautat-o Simona si Miti fara vreun rezultat.

Duminică, au anuntat ca l-au gasit pe Cronco, dar ca este ranit si va fi dus la un veterinar ca sa-i trateze ranile dupa ce ar fi fost batut de alte ciori. "L-am gasit pe Cronco! Este la veterinar acum. Ne rugam sa isi revina deoarece a fost batut de alte ciori si este foarte slabit", a transmis Simona Modoran.

Cronco a dispărut la sfarsitul saptamanii trecute. A zburat de langa stapanii sai si nu a mai fost gasit. Pentru gasirea lui, cei doi tineri au anuntat si o recompensa de trei mii de euro. Simona si Miti au grija de el de mai bine de doi ani. L-au gasit in Parcul Central, cand era doar un pui. Cazuse din cuib si avea o aripa rupta. L-au dus la veterinar, l-au tratat si l-au vindecat.

Cronco a devenit in acest timp cea mai rasfatata pasare. Are camera sa si propriile jucarii. A participat la Chefi la cutite, dar a jucat si intr-un film cu celebra Maia Morgenstern.

Vizualizări: 14,903

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: