Primarul care susţine echipa de fotbal cu banii din pariuri

Primarul comunei Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, câştigă bani frumoşi din pariurile sportive. Recent a încasat câteva mii de lei pe un bilet pentru care a plătit 2 lei, dar a pierdut la un meci şansa unui câştig de peste 100 de mii de lei. Primarul spune că o parte din banii câştigaţi din pariurile sportive merg către echipa locală de fotbal, Ştiinţa Flacăra Roşia de Amaradia.

Primarul din Roşia de Amaradia este un client fidel al caselor de pariuri sportive. Spune că nu pariază pe sume mari, ci doar pe câţiva lei. Şi nu de puţine ori a şi câştigat. Numai săptămâna aceasta a „prins” în jur de 7.000 de lei. Liviu Cotojman spune că joacă împreună cu fiul său. „E o pasiune, mai pun şi eu la pariuri câte 2 lei, 2-3 bilete, tocmai ce am ratat o sumă foarte mare, la un gol. Puteam, dacă bătea echipa a doua, pentru că au făcut egal, să câştig 120 de mii de lei. Aşa am reuşit să câştig în jur de 3.200 de lei. O parte din aceşti bani, aşa cum am promis jucătorilor de la echipa de fotbal, îi voi dona lună de lună pentru desfăşurarea activităţilor sportive, meciurilor de fotbal pe care le vom susţine de anul acesta în liga a IV-a”, a declarat Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia.

Chetă pentru meciuri

Echipa Ştiinţa Flacăra Roşia de Amaradia a evoluat până de curând în liga a V-a. Odată cu promovarea în liga a IV-a, şi cheltuielile au crescut. Primarul Liviu Cotojman spune că nu este singurul care dă bani la echipa de fotbal. „Actualii fotbalişti chiar vor să facă performanţă şi mă bucur când se joacă meciuri căci sunt cetăţeni în tribună care mai uită de greutăţi. Noi întotdeauna ne-am gândit la cei tineri, încercăm să găsim talente şi în această latură sportivă. Poate unul-doi dintre ei vor ajunge la o echipă mare şi ar fi o mândrie pentru Roşia de Amaradia. Primăria va suporta întreaga cheltuială ce ţine de transportul şi plata arbitrajului, iar celelalte care ţin de protocol, evităm să dăm bani de la primărie, pentru că aceştia pot fi imputaţi de Curtea de Conturi. M-am înţeles cu viceprimarul, cu consilierii de la PNL şi vom pune fiecare din buzunar câte 100-200 de lei pe lună, pe perioada cât se joacă fotbal”, a mai spus primarul din Roşia de Amaradia.

Vizualizări: 2,518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: