Concurs de înot la Târgu Jiu

Bazinul de înot didactic din municipiul Târgu Jiu organizează prima ediție a concursului „START LA ÎNOT”. Competiția va avea loc în data de 25 noiembrie și se adresează tinerilor ce practică înotul în cadrul cursurilor organizate la bazinul didactic.

Organizatorii promit distracție, dar și dezvoltarea spiritului competitiv. 

„Distracția, veselia și dezvoltarea unui caracter competitiv, prin metode sănătoase și benefice sunt motivele pentru care această activitate trebuie să devină o tradiție începând de anul acesta. Înotul este un sport complet, contribuie la o dezvoltare armonioasă a copiilor, pune în mișcare și dezvoltă majoritatea grupelor musculare, îmbunătățește postura corporală, stimulează circulația sanguină, relaxează mușchii și este cea mai bună soluție de revigorare, după stresul unei zile încărcate. Nu mai pierde timpul, antrenează-te, iar pe 25 noiembrie, "START LA ÎNOT", este mesajul transmis de organizatorii concursului.

Competiția va avea două probe: 25 m ( o lungime de bazin ) liber sau crawl sau 25 m ( o lungime de bazin ) spate. Participanții vor fi împărțiti pe categorii de vârstă. Pentru piticii începători, concursul va fi ceva mai diferit și se vor putea baza pe un material didactic ajutător.
 

Vizualizări: 1,059

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: