Concurs la ITM Gorj

Fostul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj, Traian Pătrăşcoiu, este revoltat că Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) a scos la concurs postul de inspector şef la ITM Gorj. Motivul nemulţumirii este faptul că Pătrăşcoiu intenţiona să revină pe post, în baza unei hotărâri judecătoreşti. La concurs va participa şi actualul şef al ITM Gorj, George Romanescu.

Postul de inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj a fost scos la concurs de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Examenul se va susţine în data de 23 decembrie. Acest lucru îl nemulţumeşte pe fostul şef al acestei instituţii, Traian Pătrăşcoiu, care vrea să revină pe funcţia de conducere în baza unei hotărâri judecătoreşti. „Eu am câştigat în instanţă să revin pe acest post, dar nu înţeleg de ce Ministerul nu emite un ordin de numire a mea în funcţie şi scoate la concurs acest post”, a precizat acesta. Actuala conducere a ITM Gorj a explicat faptul că postul ocupat de Pătrăşcoiu a fost desfiinţat.

Inspectorul şef George Romanescu vrea să conducă şi în 2011 instituţia motiv pentru care se va prezenta la concursul organizat de ANFP. „O să particip la concursul de luna viitoare”, a spus acesta.

Postul de inspector şef-adjunct al ITM Gorj, ocupat de Simona Dumitraşcu, a fost scos şi el la concurs  iar examenul se va susţine în data de 28 decembrie.

Vizualizări: 425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: