Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Concurs la Spitalul Judeţean. Şapte posturi sunt disponibile

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a scos la concurs şapte posturi, cele mai multe fiind de asistent medical. Este vorba despre secţiile cele mai deficitare, spune managerul Tiberiu Tătaru.

Tiberiu Tătaru, şeful interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, spune că posturile vacante sunt pentru a acoperi deficitul de personal pe secţiile cu adevărat deficitare. Aşadar, este vorba despre patru posturi de asistent medical debutant la Oncologie, Cardiologie şi Chirurgie Generală II, două posturi de infirmier la Oncologie şi Cardiologie şi un post de şofer la Serviciul de Aprovizionare şi Transport. „Am scos la concurs alte posturi, în special la secţiile chiar deficitare, unde nu se pot acoperi nevoile cu personalul existent”, a spus managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Selecţia dosarelor are loc în 17-18 octombrie, probele scrise urmând să înceapă din data de 27 octombrie.

Vizualizări: 4,126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: