Concurs la Spitalul Județean: un singur candidat a trecut de proba scrisă

Ăsta da noroc! Din 11 candidați care s-au înscris la concurs, pentru un post de brancardier, numai unul a reușit să obțină un punctaj care să-i asigure promovarea probei scrise. Astfel, la interviu, persoana în cauză va merge fără prea mari emoții, dat fiind faptul că nu mai are niciun alt contracandidat.

Postul de brancardier la Bloc Operator, scos la concurs de Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a fost unul destul de râvnit. Nu mai puțin de 11 candidați și-au depus dosarul de înscriere. Numai că, din motive necunoscute, 7 dintre ei au ales să nu mai participe la examen. Astfel, la proba scrisă, au mai intrat în sală, doar patru candidați.

Conform rezultatelor publicate pe site-ul spitalului, cel mai probabil, doi dintre ei au dat foile goale pentru că au fost evaluați de comisia de examen cu 0 puncte. Cel de-al treilea candidat a obținut doar 25 de puncte, iar cel de-al patrulea a fost notat cu 50 de puncte, fix cât i-ar fi trebuit să treacă proba.

Acesta mai are de trecut doar interviul, iar apoi va fi angajat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

Rămâne de văzut cine este candidatul norocos. Deocamdată nu se știe, și asta pentru că, dintre toți cei care au susținut proba scrisă, el a fost singurul care a optat să candideze cu un cod în locul numelui.

Vizualizări: 3,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: