Yoga - Un mod simplu de a te conecta spiritual la sine

Sinele este o prezență care este mereu pusă în planul secund al priorităților pentru că deși nu suntem, avem mereu impresia că ne controlăm foarte bine atât corpul, cât și personalitatea. În esență, lucrurile sunt adevărate, dar ceea ce nu știm este defapt cum suntem noi pe interior și care sunt limitele noastre. Dacă vei întreba orice persoană care sunt principalele sale 10 calități și 10 defecte, cu greu va putea compune o listă, dar va fi foarte ușor să facă asta pentru altcineva.

Deci, există o problemă în momentul în care o persoană încearcă să se conecteze cu sinele, dar din fericire pentru tine, avem noi câteva sfaturi care susțin Yoga ca și proces eficient care te ajută să atingi acest nivel.

Ce este pe scurt, Yoga?

Yoga este o disciplină, un fel de sport sau o modalitate prin care aplicând câteva procese simple, vom putea să ne conectăm mult mai bine, eficient și serios la mintea noastră și la componenta spirituală care ne face în fiecare zi să răsărim și să fim unici. Pentru cei care simt o conexiune importantă între mediu și persoana interioară, Psaltirea cu scris mare va fi o lectură excelentă, plină de vorbe care te vor ajuta să înțelegi mult mai bine mediul spiritual. Revenin la Yoga, acesta este la bază un exercițiu care solicită fizic orice persoană, unde trebuie să fii conștient de forța ta fizică și să perfecționezi din ce în ce mai mult. 

Pozițiile de yoga sunt speciale și te ajută să fructifici cumva tot acest cumul de canale spirituale, să dai drumul circulației sângelui și să facilitezi cumva conexiunile spirituale din interiorul tău.

Principiile de Yoga

În toată această activitate de yoga și tot principiul din spatele unui astfel de regim fizic sau spiritual, este important să te familiarizezi cu tot ceea ce înseamnă Yoga, de la practici, la termeni și chiar la principiile care au dus la concretizarea unui astfel de traseu spiritual. Înainte de asta, ar fi recomandat să treci și prin cartea religioasă O muscă în Sfântul Munte. Este pur și simplu o lecție de viață pentru fiecare cititor. Iată care sunt cele mai importante lucruri și lecții pe care trebuie să ți le însușești despre Yoga:

Yama - Yama face referire la procesul prin care te conectezi la propriile gânduri și la interiorul minții tale. Yama cuprinde și 5 alte ramuri secundare care se impun violenței, susțin adevărul, te va ajuta să nu mai fii lacom, să te gândești mereu la prioritățile tale și să te asiguri că faci totul cu un entuziasm dus la extrem. 

Nyama - Nyama nu este altceva decât un set de reguli foarte bine stabilite pe care va trebui să le urmezi și să le respecți indiferent de situație. Atunci când ești în mijlocul unei sesiuni de yoga, trebuie să fii pozitiv, apreciativ, pur și să accepți exact ceea ce ești.

Concluzie

Yoga este o cale foarte eficientă, rapidă și pură spre o conexiune mult mai adâncă cu sinele. Dar te ajută și mult din punct de vedere fizic.

Vizualizări: 671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: