Concurs la stat: Zeci de candidați, niciun admis. Mulți au dat foaia goală!

Situație incredibilă la Direcția pentru Protecția Copilului Gorj! Instituția publică a scos la concurs patru posturi de educatori, studii medii, însă niciunul dintre ele nu a fost ocupat.

Nu mai puțin de 48 de candidați s-au arătat interesați de aceste posturi, însă surpriza a venit după organizarea probei scrise.

Aproape jumătate dintre candidați, mai precis 22, au decis să nu se mai prezinte la examen, iar restul nu au fost în stare să obțină o notă de trecere.

Cel mai mare punctaj a fost de 35 de puncte, însă au fost și opt candidați care au dat foaia goală, fiind notați cu 0 puncte. Alți nouă candidați au primit 1 sau 2 puncte!

Candidații nemulțumiți de rezultatele obținute pot depune contestații până astăzi, la ora 16.30, la sediul DGASPC Gorj. Concursurile se vor relua anul viitor.

Două dintre posturi sunt pentru Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor, iar celelalte două pentru Centrul de primire și evaluare în regim de urgență pentru copilul abandonat sau părăsit în maternitate, ambele din orașul Târgu-Cărbunești.

Vizualizări: 5,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: