Concurs pentru șefia Centrului Brâncuși. Cine l-ar putea înlocui pe Strîmbulescu

Se pregătește concurs pentru postul de manager al Centrului „Brâncuși”, ocupat, în prezent, de Doru Strâmbulescu. Mandatul acestuia expiră pe 1 septembrie. 

„Mi-aș dori un manager care să se ridice la nivelul pe care ar trebui să-l apreciem în privința acestor opere. Va fi un concurs pentru ocuparea postului de manager la Centrul Brâncuși. Nu voi face parte din acea comisie și nici nu îmi doresc, însă sper să avem mai multe dosare depuse pentru acest post și comisia formată din specialiști în domeniu să găsească cel mai bun manager care, în cei cinci ani de mandat, să ne scoată la lumină în privința acestui valoros patrimoniu pe care îl are municipalitatea târgujiană”, susține primarul Marcel Romanescu la Radio Accent.

Potrivit unor surse politice, locul lui Doru Strîmbulescu ar fi vizat de Valentin Chepeneag, fost consilier personal al liderului PSD Mihai Weber și fost director la Muzeul Național ”Constantin Brâncuși”. Pe listă ar mai fi încă un membru PSD, consilierul local Armand Landh.


Este conflict deschis între primarul Romanescu și directorul Doru Strîmbulescu. „În ceea ce-l privește pe Marcel Romanescu, cred că habar nu are ce face Centrul Brâncuși și care sunt proiectele făcute de noi”, a fost afirmația lui Doru Strâmbulescu la un post local de televiziune. Acesta a mai spus și că primarul nu-i răspunde la telefon.

Vizualizări: 1,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: