Concurs pentru șefia Poliției Bumbești-Jiu

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj organizează concurs pentru șefia Poliției Orașului Bumbești-Jiu, cu recrutare din sursă internă.


Pot participa la concurs ofițerii de poliție care au studii postuniversitare sau studii universitare de master în domeniul management sau în specialitatea studiilor funcției de bază. În plus, candidații trebuie să fi obţinut calificativul de cel puţin "Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu, să nu fie cercetați disciplinar sau penal și să dețină/obțină autorizație de acces la informații clasificate din clasa secret de stat, nivel „strict secret”.


Cererile de participare la concurs vor fi transmise Serviciului Resurse Umane, în format electronic, până la data de 27 octombrie, ora 16.00, inclusiv în zilele nelucrătoare.
Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în data de 17.11.2021. Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7,00.


În prezent, postul de șef al Poliției Bumbești-Jiu este deținut de comisarul șef de poliție Narcis Cătălin Tîrbină, prin împuternicire.

Vizualizări: 2,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: